aug
3

Ciao tutti!;)

| Szerző: BibiCorleone | 10:29 pm

Bemutatkozom, Bibi vagyok, ha esetleg valaki elefelejtett volna...

Neharagudjatok csak egyszer megírtam egy nagyon hosszú izét, aztán valamit félrenyomtam és eltűnt és mostanra sikerült csak megbocsájtanom a blognak.

na szóval;)

nyár...  voltam balcsin egy csomót, ugyanis festés volt itthon, és lemenekültem, nem mellesleg norbi update helyett  mama downdate volt, csakhogy lássátok a kontrasztot..;) aztán jött Sebi meg Beus és együtt szenvedtünk, voltunk Siófokon bulizni meg ilyesmik, aztán meg sebinek volt 20. szülcsinapcsis bulija, szóval van egy új rucim (mert szülinap = új ruha nyilván).. meeeg  23-án du voltam Harryn, és pont vége lett, mikor csipogott a telóm, és személyesen az ELTE főfőfeje volt, és gratulált a felvételihez (najó csak a felvi.hu írt de mind1), szóval csakh tudjátok az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsésztudományi karának romanisztika alapszakos portugál szakirányú hallgatója vagyok.(később majd járulni fog hozzá egy iberoromán filológiai specializációjú vagy mixD) na szóval ezt adjátok össze.:P... emm..aztán voltam Itáliában, szal gyönyörűen ki tudom mondani, h molto bene, ciao tutti meg h federica pellegrini(róla szólt minden egy héten keresztül- 2 arany 2 világcsúccsal a római vices vbn-a szerk.)

lássuk csak... olaszország.. vettem 2 nagyon nagyon huuus 5 eurós napszemcsit:D meg egy pár pipellőt..made in italy;). 

megin voltam velencében és megtámadtak a galambok. vicces volt...egyszerre kb 10 galamb indult nekem..én meg csak ugráltam jobbra balra...xD

azután... jah.. 7 nap alatt kb 10 teljes pizzát megettem.. imááádooom... huuuhhhh.;).

épp vivát nézek és most itt pattog ez a Hien.. van egy kis koreai hellokitty beütése a csajnak nem???:D

akartam még valamit... jah h Bo én nem nevezek be a Szines versenyre mert akkor lesz gólyatáborom... Zánkán;) és 29én lesz vége...szal lehet még talizunk is ott:D...

soraimat egy, a gólyalevélben talált mondattal zárom...(Zs tanuld meg te is!!!)

Bölcsész vagyok, vállalom!

xx

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr631286993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOo 2009.08.03. 23:35:38

szivet melengettető hogy ennyien vagyunk ismét. kezdtem úgy érezni hogy hiányzik az egyik énem. mintha letakarták volna az egyik szemed és úgy kellene időre egy zacskónyi M&Ms-t a tőled kétméterre ülő hugod szájába célbadobni. Szoval remélem érthetően konstatáltam hogy mennyire egy lehetetlen érzés volt a blogügyileg végbement pangás.

Caterpillar 2009.08.04. 13:19:12

Jesszus, Bo, ez gyönyörű volt..(épp szipogok)
Üdv újra köztünk!
süti beállítások módosítása