sze
6

Bezony bezony. Ahogy csersznyeszájú írta vége a nyárnak és kezdődik az egyetem. A legtöbb gimis filmnek itt vége kellene lennie, mmint a nyár végével eggyüt, de a mi történetünk akárcsak a Gossip Girl, már hozzánk szokott, és nem bír elhagyni véget. Még nincs vége. Majdha csak anniyra megunjuk a fejünket, hogy többet nem is nézünk tükörbe, akkor elhagy minket az indíttatás, és lőn örök sötétség a blogok világában.

Szeged még mindig nyögi a péntek esti hurrikánt, nyomait a közterületfelügyelők, vagy a higéniai és tisztasági szakmenedzserek, és szakemberek (utcasöprők) még nem takarították el. két hatalmas hirdető tábla kidőlt az Agroker-nél, a Borbála fürdő közelében egy jegenye földig hajolt és ott is lelte halálát.  Hugom addig gyorsulási versenyen volt... no comment

minjdárt szeptember 15.---->>> Gossip Girl season 3.

ismét pécsen

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr511363757

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: c bootcamp london 2019.01.16. 03:12:34

Kapcsolat - Greenr - A zöld objektív

Trackback: advanced c course london 2019.01.14. 09:10:14

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.09.06. 19:38:43

nem is tudtunk elbúcsúzni:(
már most hiányoztok!!! és kezdődik az egyetem :(
süti beállítások módosítása