aug
2

Chip 'n Dale

| Szerző: BOo | 11:29 pm

Jelentem én még megvagy:D Sőt nagyon jó kis álmom volt tegnap este. Chip és Dale-lel álmodtam. Inkább az elsővel de ezt nem kell mindenkinek értenie. Elég annyit írnom itt, hogy vigyázzatok a retinátokra, gyerek kezébe nagyító nem való.

ennyit a rejtjeles és titkos beszédről, mert tudom milyen idegesítő ha valaki egy nyilvános oldalra olyat ír amit rajta kívül csak pár ember tud, és mire kitalálja az ember hogy mi a bánat is az amit itt előtte titkolnak.. noshát ahhoz tuti jó nyomozó képességek kellenek, namárpedi ilyennel csak Tekiste (bocsesz, de nem tudok tempót tartani identitásbeli zavaraiddal, majdcsak megjegyzem egyszer az új neved) Bib, Szoff, és még egy pár ember rendelkezik (köztük én is). Tehát a mai nagy hír:

Megszületett apa bátyjűnak a fiának a fia (csak hogy ne túl egyszerűen fogalmazzak), vagyis unokatesóm kisfia, és Bálint lett a neve. Aki először nevezi meg a kisbabához húzódó rokonsági fokozatomat, annak  fizetek egy söröcskét SZINen. persze jo ha ott van. mert ha nincs ott akkor megiszom helyette.

ömm csak hogy valami értelmeset is írjak mára:  ventilátor használata nem mindig tanácsos, ugyanis csak a hőérzetünket befolyásolja a levegő mozgatásával, a levegő hőmérsékletét nem csökkenti. lényegében véve, mivel  gép, és energiát használ el, és ezzel hőt termel,  fűti a szobát.  Szoval feleslegesen hagyd bekapcsolva.

szép álmokat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr201284132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caterpillar 2009.08.03. 18:16:14

Először nem esett le, még nekem se..de rájöttem, h milyen perverz mese a csipésdél, mert kicsit angolosan már egész mást jelent..gáz..
Am Chipes álmod részleteit akarom tudni?:P

Caterpillar 2009.08.03. 18:30:33

Ha már Gólyahír..Volt edzőm kislánya is megszületett pénteken..Kovács Luca
Bo neked Bálint csúnyán mondva senkid..majd a gyerkőcödnek lesz a másodunokatesója..

BibiCorleone 2009.08.03. 22:13:39

Grat mindenkinek!
mindjárt írok bejgyzést..mert nem is tudtok rólam semmit.xD

BOo 2009.08.03. 23:39:50

A Csipes álmomat majd négyszemközt elmesélem mert ez itt túl nyilvános. ;)
Bár neked caterpillar nem nehéz kitalálnod miről is szólhatott. :) ihi
süti beállítások módosítása