már
14

 Azt hiszem nagyon elhanyagoltuk a kis homárunkat :) Ez részben a vizsgáknak  részben pedig F......k közösségi oldalnak tudható be. Minden lelkes olvasótól ezúton is elnézést kérek, és bocsánatkérésképp ezt a 'visszaszokó'- bejegyzést küldöm mindenkinek, aki szereti! 

Kicsit nehéz koncentrálnom, mert közben figyelnem kell egy virgonc kis józságra, Gofrira. Szabadjára engedtem had fedezze fel a környezetet, de ahányszor idemászik a kezemhez, nem engedi hoyg írjak (mert beleharap az éppen szabad ujjamba ).

Beszélhetnék még a zsiráf-mániámról, vagy az elektronikus zene gyönyörűségeiről ;) ... de a lényeg az, hogy a blogtársaim (és akik még nem blogolnak :) nagyon hiányoznak, de ne aggódjatok, szerencsére elég sűrűn találkozunk. És egy fergeteges bulival ünneplejük találkozásunkat! :P

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr831839722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása