júl
6

..de annyira..Csak nekem van ekkora eszem, lusta vagyok és smucig(ha ezt BOo meglátja..schmuzig, így jó?)

Lusta és smucig, mert nem veszek bérletet, se jegyet, bliccelni meg nem akarok..így hát hétmérföldes csizma fel..irány a Somogyi..mert mielőtt kijön a HP6 a moziban, el akarom olvasni..beszaladtam feelingbe (mert már annyira kellett, mint egy pohár víz, ilyen melegben), ahol egy ízelt lábúval szoliztam együtt, és alig vártam, h leteljen úgy a 8 perc, h ne csípjen meg(még élek!)..felhevült testtel is még úgy gondoltam, h gyalog a Somogyi sima ügy..negyed óra séta ebben a kva melegben, és mit látok?! júl 6tól(azaz mától) zárva tizenvalameddig..hát mondom köszike..irány a libri, és bánatomban megvettem azt a könyvet, amit hónapok óta kerülgetek(Puszibolt)..HP6om még nincs, de lesz! ez úgy fél11tájt történt, Kárászon sétálva benéztem abba az üzletbe, ahová Zst kínok közepette, haldokolva lehet csak bevonszolni, és vettem egy iszonyat jó papucsot, és otthagytam egy másik iszonyat jó papucsot, magassarkú(szal hoppá)..de nem hagylak ott, visszamegyek érted, drága kincsem, az enyém leszel..

ja és h ennyi ne legyen elég, labdáztam hugival, és hát eléggé nem vagyok formában, így belekaptam a térdembe, úgy hogy fél körmöm visszahajlott, és a térdemen is lukat ütöttem..még jó, h elsősegélyből most nagyon toppon vagyok..

(nem lesz már új nevem, egy ideig, remélem)

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr731229820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOo 2009.07.08. 17:44:10

az schmutzig de majdnem sikerült. nem tudom hogy el tudok e menni a papucsért. hulla vagyok mint egy béka hugom meg 16 órákat alszik egybe. nem tudok magyarul beszélni, és már németül álmodom. semmihogy se állok semmivel de lényeg h megvan minden papirom a felvin és leadva... nyelvvizgsa is ok ugyh juppííí jöhet a jövőhét
süti beállítások módosítása