máj
31

| Szerző: BOo | 7:11 pm

Most annyi mindenről tudnék írni, mert ez a két/három nap ami elmúlt felettem, olyan zsúvolt, és élményekkel teli volt, hogy csak na. És szívesen megosztanám veletek ezt. de sajnos ha megpróbálnám leírni, akkor csak erőtlen próbálkozás, és gyenge utánzat lenne.

Tekistének üzenem hogy IGEN sikerült elérni a buszt, és köszi a segítséget meg a cipelést.
Akkora izomláz van a karomban a hátamban és a vállaimban, hogy nehezemre esik megvakarni a hasam (ebből nem következik hogy csak a hasam szintje alatt vakarózom, mert nem, csak azt akartam hatásosan érzékeltetni, hogy nem birom felemelni a karomat.)

A csajos délután nem volt tökáletes, mert bibicorleone nem volt ott, és csókkirálynő azelőtt elment, hopgy a hörcsögtulajdonos megjött volna. szóval elég darabopd volt, attól függetlenül jól éreztem magam. És ne felejtsétek el, hogy a hétvégén VK!!

A tegnapi napot (aki nem tudná szatymazi gyerektáboros nap volt)  már egy 13 órát alvással, és 5 óra hossza tévénézéssel sikerült kipihennem. Kérlek emlékeztessetek rá, hogy soha ne akarja tanárnő és ovónő lenni. Tegnap hatfelé rángattak, kétszer meghúzták a hajam, rámmásztak, ölelgettek, és majdnem szétszedtek. Nagyon szeretem a gyerekeket, de a kettőnél több gyerek több órán keresztül... háát nem tudom.  legalábbis ez a 25 gyerek eléggé kikészített.

jah és most nézem a zöldséges tönkölybúzás muffin receptjét. Nem akarom megcsinálni. nem vagyok elvetemült. de még mindig fáradt vagyok. Elfáradhatok a sok pihenésbe??? Végülis az is egy tevékenység. És a tevékenységek energia felhasználásával járnak. nah jó ezt majd máskor..

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr91155462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caterpillar 2009.06.01. 17:47:11

Most kicsit nagyon csöpögős leszek..
Köszönöm, h Veletek lehettem péntek este, nagyon jól esett.meg h segíthettem, télleg, köszi!!!!
Asszem a Kneip-család a kedvenc családom ezek után..Felejthetetlen..

Ja, és húgodnak köszönöm az ágyát, meg h éjnek idején szenvedhettem a Rubik-kockájával!

VILÁGKUPA!!!!!

BOo 2009.06.01. 18:21:59

örülök hogy örülsz annak hogy nálunk lehettél.
Amúgy
ÁÁÁÁÁÁ vége az alibinek. kiderült a családnevem.. nemmintha nem tudná mindenki. kb mi négyen olvassuk..xd
remélem nem lesz ilyen szar esős idő világkupán, mert azt nem élem túl. se én, se a göndör hajam nem...

Caterpillar 2009.06.02. 15:21:21

Ne hari! Gondolkodtam rajta, h vmi kamu nevet írok, de aztán mégse, bocsi..
Nem lehet rossz idő a hétvégén!!Nem és nem és nem! Majd mi visszük a jó időt!
(megtaláltam a zászlót)

Caterpillar 2009.06.02. 15:27:21

Megnéztem, mind3 napra záporok, zivatarok várHATók.. szal nem lesznek!!

BOo 2009.06.02. 21:39:01

pont azt néztem én is, hogy jó rossz idő lesz.. de nem baj mi azért napszemüvegbe nyomjuk, még ha szakad is... kell az [inkobnyitó] XD XD
süti beállítások módosítása