máj
19

muffin

Címkék: buli muffin szülcsinapcsi | Szerző: Caterpillar | 6:30 pm

nagyon jól sikerült, sztem..de csak azért mert Bo törte a banánt..és közben pakolt+a puszta jelenléte..köszi Bo! újra rájöttem milyen jó dolog a sütés..csinálhatnánk együtt, itt a nyár..

HIÁNYOZTOK!!!

hétvégén úgy készüljetek, hogy péntek-szombat-vasárnap party..utolsó 7végém kiskorúként..péntek Bereczki konci+osztálypöri(jut eszembe szólni kéne Viktornak), szombaton mehetnénk szikire, barnulni ill röpizni..este meg MAGNA KONCERT(!!!), vasárnap Fenyő Miki..(kis nosztalgia, remélem most kicsit melegebb lesz mint 2 éve..). Aztán hétfő..bonyolult nap lesz..délelőtt, vagy kora délután beülhetnénk vhová, vagy csak dobjunk puszit egymásnak..aztán jönnem kell haza, családi buli..nagyon boldog leszek..mindenkivel meg akarom osztani! csak meg kell szerveznem..nem lesz egyszerű, de megcsinálom..

 

 

(rózsaszínben a világ!)

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr161131924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása