ápr
7

best moments

| Szerző: BOo | 7:41 pm

Tegnap megéltem az ezévi legharmónikusabb pillanatomat. Tökéletes érzés volt. A sportuszodában tett látogatásunk után (bibicorleoneval) kellemesen fáradtan nyaltunk a mekis fagylaltot az üdítően hüvös, és azért még éppen tökéletesen meleg időben. Hihetetlen boldog érzés töltött el, amikor néztem a vakolt képű szerencsétlen lányokat, akik nagyon magas tűsarkúban egyensúlyoztak a Kárász utca kövezetén, és elégedettséggel töltött el a sportuszi hajszárítóinak durvasága következtében csupakóc hajam, és kényelmes farmerom, topánka cipellőmmel, egy sárga vidám nyári felsővel, és a csini kardigán, amit azért vettem fel, hogy meg ne fázzak. Nem kellett gondolnom az érettségire, és minden gondra, nyűgre amik amúgy foglalkoztatnak, csak élveztem a pillanat édes érintését. A szabadságot, hogy másnap nem kell suliba menni, hogy nem kell a táskámban nehéz könyveket cipelnem, hogy nem kell rohannom a buszra, hogy nem kell.. hogy nem  kell...nem kell...

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr491052444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BibiCorleone 2009.04.07. 22:06:58

tudod mi lesz még majd tök harmonikus?? amikor meglátjuk egymást a kárász közepén ezt ordibálva: FELVETTEK!!! vagyis ez boldog lesz..de mindenképpen az a pillanat amikr semmi dolgot mert perpill elérted amit akartál.: ). de nem tagadom. a tegnap este is gyönyi volt!!!

BOo 2009.04.08. 21:48:14

komoly durván elérzékenyültem, mert elképzeltem azt a pillanatot... majdnem kicsordultak a könnyeim. nem akarok nyafogós léenni, de nem akaarom hogy vége legyen ennek a négy évnek (mondjuk kihagynám ezt az érettségi dolgot), nem akarom, nem akarom, nem akarom csakis azért sem..!!!

A@ 2009.04.09. 23:08:44

nekem nem csordul semmi sehova..de még én is visszavágyom középsuliba régi osztársakkal,reggelente másolással vagy épp sok hülyeséggel ahogy a nap többi részében is.és főleg a negyediket nyomnám végig újra amikor a tanárok se néztek le,lehetett normálisan szótváltani velük és kevesebb megkötés volt..és még az érettségit is végig csinálnám minthogy egyetemen szenvedjek és a kettesért küzdjek néha!!

szóval élvezd amíg lehet a kevesebb gondú életet:D
süti beállítások módosítása