aug
27

a mai nap, egy hosszú nap

| Szerző: BOo | 12:20 am

Ma megfőztem egy igazi alpesi görényűző B.M.V. levest.
Nem is egy igazi alpesi görényűző B.M.V. élevest, hanem AZ igazi alpesi görényűző B.M.V. levest. (nyilván ha igazi, akkor nyilván hogy AZ)

Augusztus óta nem főz anya itthon, így felváltva osztjuk meg egymás között ezt a nagy és nemes feladatot, mint a család élelmezése. Tekintetbe véve, hogy anya két hétig szabadságon volt e hónapban, nem volt nagy nehézség, mindig megkeverte az ételt amikor kellett, tett még bele sót amikor kellett, feljavította... csak ha nagyon kellett.

De a mai fontos napon egymagamnak kellett helytállnom a konyha ellenséges területein. Minden apró információmorzsát összeszedvén ami rámragadt a kéthetes gyorskonyhai kurzusból nekiláttam egy leves készítésének. És csináltam egy gulyás leves, krumplis zöldségleves és egy kis frankfurti leves egyvelegét. De a végeredmény után mindenki megnyalta a kanalát.

Jah a kreáció fantázianeve az alföldi legényfogó leves logikai kombinációjának felhasználásával készült. (kivéve a legény görény dolgot. az nem logikus..)

vasárnap költözöm

puszipá

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr1001341031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A@ 2009.08.27. 11:39:32

háát néztem is volna ha a legényből logikusan következne a görény.annak nem lenne értelme:D
ha ajánlhatok ehlyette vmit akkor..király,császár,hős és ezek különböző kombinációixD

Caterpillar 2009.08.27. 13:57:19

Egyetértek a legény-görény párhuzammal..Még nagyon sokat kell tennetek, h Áron variációi helytállóak legyenek..HAJRÁ!!
süti beállítások módosítása