júl
25

Bo féle helyzetjelentés

Címkék: érdekes semmi lényeg | Szerző: BOo | 1:16 pm

Kedveseim az Úrban!! csakhogy valami sokkossabbal kezdjek. Most értem el azt a nirvana előtti pillanatot, hogy szabad vagyok. Nincs megtervezve előre az elkövetkező hét. nah jo ez nem teljesen igaz, de az biztos hogy magyarország területén maradok a hónapban. egy hónapja nem nagyon voltam gépnél , nem tvztemm és ez nagyon egészséges és rendes. Úgyhogy most jön az egy heti bagzás és tespedés a tv előtt. HP is tervbe van véve. áá alig birok magammal.

Az elsődlegesen viszont csettintsünk mindazoknak, akik július 23-án megkapták a sikeres felvételiükről értesítő sms-t. juopppíííííí
drakula... jah nem,  gratula Pannusnak Jankának Zsófinak Zsuzsinak meg nekem is. :Dmeg persze a mindenkinek.
Állítólag pécs egy pasiparadicsom... Majd csekkolom a dolgokat és jöttök csajszik látogatóban a kis paradicsomomba.:D addig is csókszi és várom a helyzetjelentéseket.

hali


 

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr571267610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása