jún
24

mirrors

| Szerző: BOo | 10:00 am

Amit használsz először ismerd meg. Nah én most kezdem így megismerni itt a dolgokat. Ez egy időzített bomba.. nah jo nem. csak egy időzített bejegyzés.  Ebben a pillanatban nagy valószinűséggel Zsombón vagyok nővérem és barátja által szervezett nyári napközis táborban, és 70 nem (tévedés... hetven) csemetét hajkurászok pár elvetemült és szerencsétlen társammal.

iszonyatosan várom balcsit.

de előtte ami majdnem a legfontosabb cseresznyeszájúnak és corleonenak 10 ezerrel küldjük az energiát az éteren keresztül. Én már átestem a keresztségen és nem tom kissádám miben él, de itt nincs esélyed emelni. borítékok vannak. Am fortuna szerencsés keze legyen veletek. és ahogy ézsi anyukája mondalá valá, csak balkézzel szabad húzni, mert az szerencsét hogy. Nekem 5ször bejött. A kérdés élni tudunk e a szerencsénkkel.

 P. S. : I love you

nah jó nem ezt akartam csak annyit hogy bocsi az igénytelen fogalmazását és a helyesírásért... most már pihenőt kell tartsak. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr791204719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása