ápr
13

Tragédia szegeden

| Szerző: BOo | 5:52 pm

Szeged Times


2009. április 13. hétfő.

 

Bűnbánat helyett gyilkosság

 

A húsvét a lelki megtisztulás, és bűnbánat tartásának fontosságát jelképezi. Egyes emberek viszont ilyenkor követik el elborzasztó cselekedeteiket. Szomorú hírt kell közölnünk. 2009.04.13-án, kora délelőtti órákban BOo, teljes nevén: **************** (cenzúrázva a személyiségi jogok védelme érdekében)) otthona előkertjében vandál erőszakos cselekedet következtében, hidegvérű gonosztevők keze által gyilkosság áldozata lett.

Egyes értesülések szerint az áldozat gyanútlanul közelítette meg gyilkosokat, ugyanis az elkövetők egy bizonyos népi hagyomány jegyében, amit minden évben megtartanak, férkőztek közel az áldozathoz, majd orvult eltették láb alól. Hírforrásunk arról tájékoztatott, hogy az áldozat házőrző kutyája is a támadás áldozatává vált, miközben gazdája életét próbálta menteni. A hűséges álatt teteme még akkor is ott volt, amikor fotoriporterünk a tetthelyen járt. Az állat tetemén kívül csak a helyszínelés nyomait figyelhettük meg. Az elkövetők feltehetően amatőrök voltak, erre mutat az is (ami a képen jól megfigyelhető), hogy a gyilkos fegyvert otthagyták az áldozat mellett. Megkérdeztük a rendőrfőkapitányt az esetről, aki annyit mondott csupán, hogy a tetteseket még nem fogták el, de a nyomozás folytatódik, amíg el nem kapják az elkövetőket. Az áldozat családjával is megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot, de a gyászoló család elzárkózott riporterünktől.

A nagy kérdés ami mindenkit fogalakoztat: Vajon kinek, és miért lehetett útjában ez a szegény lány.

A következő képek sokkoló hatásúak lehetnek. Felhívjuk a kedves olvasók figyelmét, hogy mindenki csakis a saját felelősségére nézze meg őket!!

 

A következő kép a házőrzőről készült. A másik áldozatról nem készítettünk képet, mert elborzatszó látvány volt a támadás után (hangsúlyozom hogy a támadás után). Csak erős idegzetűeknek.

  

A Szeged Times gyűjtést szervez a gyászoló család megsegítésére, hogy tudjanak egy új házörzőt venni, és fedezni tudják az áldozat után hátramaradt termédek nagyonmagas költségekről szóló csokiszámlákat. Az adományozásról a www.szegedtimes.hu/ezcsakvicc/elnehidd/adomány című inetrnetes oldalon többet is megtudhat. Részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak.

riporter: Bugyi Boróka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr871062783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A@ 2009.04.15. 11:09:12

jó kis cikk..gondoltam elküldöm a délmagyarnak leközlésre egy benfentes ismerősöm segítségével.de ahoz a szerzőtöl is engedély kellene;)

csak azért mert JÓÓPOÉN..meg hát unatkozó lányok mikre nem képesek xD
süti beállítások módosítása