már
29

1 óra

| Szerző: Caterpillar | 5:32 pm

Nyári időszámítás..elvettek egy órát az életemből..jó tudom, ősszel majd visszakapom, de most akkor is rosszul érzem magam..annyi mindent tudtam volna egy óra alatt csinálni..

gondolkodni az élet jó és kevésbé jó dolgain.a jövőmről.a múltamról.vagy éppen a jelenemről.kiket szeretek és kiket nem.kik vannak még körülöttem és kik nem.akik nem, mért nem?én tehetek róla, vagy ők?

1 óra..rengeteg idő..beszélgetni a barátaiddal.a szerelmeddel.a családoddal.bárkivel, aki fontos.játszani egy jót a kutyáddal.simogatni a cicád.sétálni egyet a környéken.üldögélni a kertben.biciklizni.futni.tanulni.rendet rakni.takarítani.elmosogatni.olvasni.belenézni egy filmbe, amit már régóta meg akartál nézni.vagy csak egy rész a Narancsvidékből.Kiss Ádám videókat nézni.vagy megnézni cs összes videóját youtube-on.zenét.hallgatni.zongorázni.gitározni.enni.inni.aludni.álmodni vmi szépet.vásárolni.vagy csak nézelődni.énekelni jó hangosan.másokat felvidítani.másokat elszomorítani.hajat mosni.szárítani.körmöt festeni.segíteni anyának, apának.

1 óra nevetés.sírás.vagy éppen kedvetlenség.bármi csak kérem vissza azt az 1 ÓRÁT!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr51033361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOo 2009.03.29. 21:01:35

nagyon jól megforgalmaztad! A lényeg benne van. 1 óra alatt annyi hülyeséget tudok csinálni, és kifundálni.. Arról nem is beszélve mennyiszer tudnám beverni valamimet, és elvágni valamimet, vagy bármilyen életveszélyes helyzetbe keverni.

BibiCorleone 2009.03.30. 17:05:09

Gondolj bele!! egy óra alatt mennyi cipőt tudnék venni??? főleg, hogy alapból az én méretem van kinn.. hálistennek.szal nem kell kérni stb. bele sem merek gondolni. asszem tudom már mi lesz a programom az őszi +1 órában. bele sem merek gondolni hol... : ).

BibiCorleone 2009.03.30. 17:05:51

hopi.kicsit sok bele sem merek gondolni. sztem apa sem.:D:D:D...

A@ 2009.03.31. 00:09:28

és mi van ha ezt mind összegyúrnánk..nem ezt nevezik életnek!?..:D én aszem azt tenném abban az egy órában..élnék és keresném a boldogságot amit megoszthatok másokkal.(Út a vadonba-Into the wild)
de nekem nem kell az az egy óra..ki tudja milyen rosszat is tehettem volna az alatt,szerintem senki és én sem akarom.a múlt elfedi az igazi jelent és megnehezíti a jövőbe látást!!:)
süti beállítások módosítása