már
27

A hónap dolgozója

| Szerző: Caterpillar | 6:36 pm

Kérdem én, h lehet a moziban jegypénztáros a hónap dolgozója? Több jegyet ad el, mint a többiek? Vagy jobb helyekre adja el a jegyeket? Vagy éppen azért ő a legjobb, mert megtartja a jobb helyeket? Vagy más filmekre is vetet jegyet a nézőkkel? Megkérdezi mozi után, h tetszett-e a film? Jó volt a hely? Kényelmes? Esetleg film közben kiszalad popcornért? Vagy csak szimplán jegyvásárláskor cukin rádmosolyog? Megkérdezi, melyik film a kedvenced?

Vagy vegyük például a piros-sárga bohócos gyorséttermet..ott mért az a hónap dolgozója, aki? Kedvesebb? Barátságosabb? Szebb a mosolya? Gyorsabban jár a lába? Keze? Szája? Ügyesebben pakolja a zacsiba a szendvicseket, mellé az üdítőt? Szebben hajtogatja a szalvétát? Hosszú, bővített mondatokban beszél hozzád, vagy csak röviden, lényegretörően? Jól áll a sapkája?

Suli büfé..ahol csak ketten dolgoznak..Ki a jobb? Folyamatos a versenyzés..Beajánlja sörkifli helyett a perecet, aminek ugyanolyan édes a tésztája, csak más az alakja, és nem fér bele egy normál uzsis zacsiba?

Boci..Hónap dolgozója=aki hangosabban ordítja, h "Fiatalok! 18-as, grízes tészta kis kólával!"? Vagy aki mogorvábban néz rád, miközben hezitálsz a kakaós illetve nutellás palacsinta között?

...

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr431029760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOo 2009.03.27. 20:08:41

A hónap dolgozója mindig az aki jobban nyal a főnöknek, vagy édesebben mosolyog és helyesebben néz ki.. (én az utóbbisa voksolok) Amúgy az amerikai filmeken kívűl hallottál már róla hogy bárhol is lenne hónap dolgozója cím?? legalábbis itthon Mo.-n??

Caterpillar 2009.03.27. 20:22:18

persze, mekiben, meg börgerben van..vagy volt anno

BibiCorleone 2009.03.27. 22:26:38

Cipőboltban: aki több cipőről le tud beszélni..mert rá nem olyan nehéz:P ...találtam negatívumos pozitívumot jó mi??:D

A@ 2009.03.27. 22:35:56

de nem csak MO-ban vagy usában..hanem angliában is
bratyóm pl moziban dolgozott és ott is volt ilyen..és talán még ő is volt.

jó felvetés..és azt kell mondanom h csatlakozom félig a nyelvnyújtósnyalós dologhoz,amihez csatlakozik a nyelvméret is.de ott van még ahogy bárhol az eladhatósága az embernek..azaz az imázs.az a legjobb aki a főnöknek be tudja adni h ő a legjobb amit csinál..tehát jó nagy tapló pofa kell hozzá,humor kis kacsintósmosollyal megtűzdelvexD
bár mekiben v börgerben lehet azt nézik h kire ragadt rá a legtöbb zsír!!
süti beállítások módosítása