már
23

...

| Szerző: BOo | 11:45 pm

HÉLO!

 

Kedves mindenki, és aki túl egyéniségnek érzi magát, azért nem mindenki csak egyvalaki, tehát ő is kedves.
Nagyon fáradt vagyok, így eldöntöttem hogy megírom nektek, hogy nem fogok semmi lényegeset írni.

De egyvalami csak kikívánkozik belőlem, hamár vettem a fáradtságot aggík kattintgatni amíg idáig nem jutok.. Sztem joggak ki lehetne nyilvánítni nyominak, vagyis legalábbis hadisebesültnek tuti. Lehet olyat hogy mindkét lábamra sántítok?? Hát ha nem, akkor én most felfedeztem. ugyanis a tegnai almásládás mallőröm után ma a  röplabdázás közben tesi órán (<3 röpi) másik lábam térdén  daráltam le a bőrt, és most szép kis kötés van rajta, amit kínszenvedéseel kapartam össze (mmint a kötést),  mivel nyilván nem találtam az itthoni elsősegélyládát. szoval sebtapaszokkal rögzítettem a géplapokat akarom mondani gézlapokat az elég hiányos térdemre. Miután gyorsellátásban részesültem tnő által, akinek örök hála h nem véreztem össze a tesiterem parkettáját (mondjuk nem tudom h mit féltett jobban a parkettát vagy engem...:O), tehát visszamentem és figyeltem ahogy a többiek röpiznek. Persze bibi bnőmmel nem bírtuk megállni, jobban mondva én nem bírtam megállni, h nem osszam az észt, amikor a többiek bénáztak, így robi enyhe célzásként felémküldött labdájával lábonrugott, ami elég nehéz volt, de neki ez is ment. Tehát el lettem csitítva.  Kezdjük ott hogy mindez már a harmadik órában megtörtént velem. Ezt követően még párszor bevertem, a könyökömet, ami nálam biztonyos esetben, és bizonyos szögben, a körülményektől igen csak függő szituációban akár ájulással is járhat. Hát ezt egyenlőre megúsztam.A kisujjam, egyre jobban van, ha minden összejön, és szerencsém lesz, akkor nem sérült az ujjlenyomatom, amúgy is sztem rekonstruálódik az ilyen. (ahhoz képest h már kifoyli a szemem olyan álmos vagyok, tök jól fogalmazok.. )  Szóval most nem birom még hajlítani a térdem, anniyra gondosan bekötöztem azt, mindkét lábamra sántítok, és komoly gondot okoz lemenni a lépcsőn a konyhába ...:'( Ám ezen kívül egész jól vagyok, leszámítva a sérüléseket. Ha holnaptól nem írok, akkor leszáradtak a lábaim, és nem jutok l a géphez. vagy hamarabb elütött vmi. Mondjuk ez nem megengedhető, mert akkor hogy alkotjuk meg a világörökségünket???

nah tényleg megyek pápá

Az elírásokért bocsi;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr591021479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A@ 2009.03.24. 00:04:35

befogtam a segítség kérő jeledet..
fel tudok a két mankómból,egy rohadtsílusos járóbotból és egy szépen a természet által megmunkált fa turistabotból ajánlani vmennyit!!!!:)
csak ha már többször is megemlékeztél rólam írásodbanxD

(ezt kössz ha még nem tettem volna meg;))

Caterpillar 2009.03.24. 19:49:24

Hát, ma majdnem elütöttek..de csak majdnem
A konyhába meg sztem ha nagyon akarsz le tudsz te menni..annyira nem fájhat, h kihagyd miatta az evést..szeretünk! vagyis én biztos..:P
süti beállítások módosítása