már
22

párámmpápá

| Szerző: BOo | 3:29 am

Háát ez a szombeat sem a régi már.. nem is adták le az István a királyt... (ahogy egy kedves ismerősöm mondanáá)

Hát ez titpikus.. amilyen türelmetlen  vagyok mindent rögtön és most akarok, de azért amikor meg tartom magam, h ne rohanjak előre, akkor meg koppantanak az orromra.. mondjuk részegen, nah remélem azért nem  marad meg az emlékeiben/emlékekben ez a része az estének. Még vár rám tekiste-vel egy ketteske alvás, meg egy kis melegszenyázás hajnalban... hmm fincsi lesz.  nah meg vmi idióta szerelmes csajos filmet is meg szeretnék nézni, nah de ezt még meglátjukk:D ááá azért voltak nagyon jó pillanatok is a ma estében, és rájötten h a 194 cm az pont ideális nekem:D

Túl álmodozós tipus vagyok néha.. hééé BOO szállj le a földre, mindig mondom magamnak, de hát ha egyzsre olyan jó ott fentt. Flightless bird <3

Nah majd a holnapi titkos expedíció eredményére leszek még kiváncsi.  legyen vele Isten, meg az összes görög isten is... :D vigyézzatok a retinátokra a holnapi napsütésben.. remélem lesz rá lehetőségünk, most egyenlőre olyan hied van, h ha megnyalod a jelzőtáblát, odaragad a nyelved.. nyondjuk ki az aki nnyalogadtja azt a nyagajás táblát???
hát biztos van olyan is.. egészségére... ha ízlik neki. krisztának mégegyszer, most már időszerint is boldog szülinapot.. (micsoda szülinapáradat...)

pápá

A bejegyzés trackback címe:

https://pampogohomar.blog.hu/api/trackback/id/tr311017398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A@ 2009.03.22. 21:32:16

ígértem h regelek majd..csak mondtam h egy napra sok a regisztráció és a reg is:D
de ma eljött a nap h értelme is legyen ah már Bor megengedte(amúgy körülbelül követelte h tegyem meg..bár nem tudom h mi történt volna ha nem teszem,de Bornál nem lehet tudni és nem akartam tesztbábú lenni mint az autókban,akik ha nem plasztikok lennének a fejük és minden apró végtagjuk is eltörne,letörne v csak szimplán eltünnének az univerzum rejtett zugaiba amik igszából nem is léteznek ha nem is ismerjük..mert honnan tudjuk h eldugott vagy sem és amúgy látható lenne ha azt sem tudjuk h ott van e vagy sem..nah de nem akarok első tesztbábú lenni..ha vkinek van tapasztalata akkor az jelezzen a 06207-sel kezdődő telefonszámra bátran)
szóval az eljött az ideje és értelme is h írjak dolognak az alapja:
-Bor egy blog nem arra való h az is kicsit legalább értse aki nem volt ott..mert miután elolvastam csak a kíváncsiságom maradt meg és az értetlenségem h mi is volt és mi nem és persze h mi lehet még ittxD (nah jó csak kicsit hiányos igazából itt ott..és csak érdekelne)-->de szóljatok ha tévedek..a számom már megvan:D


ui: aki nem tudja ki ír itt ocsmány kritikákat és köt bele mindenbe ezen a néven..akkor szerintem ne engem hanem Borra vessétek a szemeteket..a kövezés majd csak később ha tényleg megérdemli(bár én még nem találtam olyat benne amiért kaphatna)

REG VÉGE!

BOo 2009.03.22. 22:03:46

@A@:
Kedves A@!
Először is a nevem nem Bor, hanem BOo... A legutlosó bejegyzéssemmel kapcsolatban meg csak elnézést tudok kérni, ha megfigyelni a kedves olvasó az írás dátumát, és időpontját, ha ismeri a szmokat egész könnyen rájöhet arra, hogy kb hajnal 3kor írtam, miután hazaértem. Mellesleg megsúgom, az a része a dolgoknak h hogy jutottam el a géphez kicsit homályos még, de lényeg az h kicsit ömlengős érzelmes micsodaság amit írtam, és csak azért nem törlöm ki, hogy legyen hiba is a blogban, mert azért túl tökéletesek csak ne legyünk márrr...

BOo 2009.03.22. 22:06:57

@A@:
Csak kerülj a kezeim közé... asszem megismered, milyen próbababának lenni, ha akarsz ha nem...

BibiCorleone 2009.03.22. 22:08:41

A@... szia. igazából a kommentnek is lényege lenne h értse az ember lánya..de hallod.. a tiedet nem sikerül felfognom:D:D azért köszi a kommentet!!!
xoxo

Caterpillar 2009.03.24. 19:57:26

titkos expedíció..XD
süti beállítások módosítása